Hotel Utrecht - Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht (2024)

  1. Home
  2. Hotels
  3. Hotel Utrecht - Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht

Op slechts tien kilometer afstand van de bruisende stad Utrecht is Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht gelegen. Het moderne hotel in Nieuwegein staat garant voor een heerlijk en compleet verblijf. Uiteraard geniet je hier van diverse faciliteiten zoals een sauna, binnenzwembad, café en bar.

  • Luxe en modern 4-sterren hotel
  • Gelegen nabij de stad Utrecht
  • Aangename faciliteiten

Hotel Utrecht - Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht (1)

Hotelovernachting in de buurt van Utrecht

Wil je er even tussenuit? Dan is Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht de ideale plek om je weekendje weg te spenderen. Het moderne Fletcher hotel in Nieuwegein beschikt over 82 hotelkamers die van alle nodige gemakken zijn voorzien. Naast de comfortabele kamers geniet je hier ook van aangename faciliteiten. Zo kun je heerlijk ontspannen in de sauna of baantjes trekken in het binnenzwembad van het hotel. Wil je lekker uit eten in Nieuwegein? Uiteraard hoef je voor een uitgebreide lunch of culinair diner het hotel niet te verlaten. In het sfeervolle Restaurant Zilver ontdek je de culinaire creaties uit de internationaal georiënteerde keuken. De omgeving van het hotel heeft genoeg te bieden voor jong en oud. Zo ligt het gezellige stadshart van Utrecht op korte afstand van Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht, maar heeft Nieuwegein ook genoeg te bieden. Zo kun je wandelen in Park Oudegein, watersportactiviteiten beoefenen bij recreatieplas Down Under of shoppen in het eigentijdse City Plaza.

Meer informatie

Hotel Utrecht - Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht (8)

Restaurant Zilver

Schuif tegen het einde van de middag aan in het sfeervolle Restaurant Zilver. Laat je verrassen door de internationale keuken en laat je adviseren door onze medewerkers over bijpassende wijnen. De ambiance en gerechten maken jouw avondje uit compleet!

Restaurant

Hotel Utrecht - Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht (9)

Fijne faciliteiten

Tijdens je verblijf bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht kun je gebruikmaken van de aangename faciliteiten. Zo beschikt het hotel over een sauna, binnenzwembad en fitnessruimte. Daarnaast kun je in het hotel een fiets of e-bike huren.

Faciliteiten

Hotel Utrecht - Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht (10)

Omgeving Utrecht

Dankzij de centrale ligging dichtbij Utrecht is er in de nabije omgeving genoeg te doen. Bezoek de Botanische Tuinen of ontdek een van de vele musea. Ook voor natuur zit je hier goed: fiets of wandel langs de Lek en door het monumentale stadje Vianen.

Omgeving

Veelgestelde vragen over Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht

Vanaf hoe laat is inchecken mogelijk bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht?

Inchecken kan bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht vanaf 15:00 uur lokale tijd. Meer handige informatie vindt u op deze pagina. Liever eerder inchecken? Kies dan tijdens het reserveren voor de extra optie "Early Check-in"!

Hoeveel kost een overnachting bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht?

De prijs voor een overnachting bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht verschilt per kamer, aankomstdatum en verblijfsduur. De actuele prijzen vindt u op de kamerpagina. Een overnachting boekt u het voordeligste op Fletcher.nl of via https://www.fletcherhotelnieuwegein.nl met de laagste prijsgarantie. Tevens betaalt u géén reserveringskosten en ontvangt u extra korting als Fletcher Friend!

Welke arrangementen zijn beschikbaar bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht?

Er zijn diverse arrangementen mogelijk bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht. U boekt een overnachting inclusief ontbijt en andere extra’s afhankelijk van het arrangement dat u kiest. Ga bijvoorbeeld voor een Last Minute, Lekker weg of Fiets & Wandel arrangement. Alle arrangementen voor Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht vindt u op de arrangementenpagina.

Waar vind ik foto’s van Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht en de omgeving van het hotel?

Foto’s en video’s van Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht en de omgeving vindt u onder Foto's & Video's.

Is parkeren gratis bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht?

Beperkt. Gratis parkeren is alleen in bepaalde periodes en situaties mogelijk bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht. Op deze pagina vindt u meer informatie over de parkeerkosten.

Kan ik een fiets huren bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht om de omgeving te ontdekken?

Ja. U kunt bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht een fiets huren tegen betaling. De actuele tarieven vindt u op fletcher.nl/verhuur.

Tot hoe laat is uitchecken mogelijk bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht?

Uitchecken kan bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht tot 11:00 uur lokale tijd. Liever later uitchecken? Kies dan tijdens het reserveren voor de extra optie "Lazy Day"!

Is roken toegestaan bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht?

Nee. Roken is niet toegestaan bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht.

Welke betaalmogelijkheden zijn er bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht?

Om uw reservering bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht online af te kunnen ronden, dient u een betaalmethode te selecteren of te kiezen voor betalen in het hotel. Betalen kan via iDeal, PayPal en via uw creditcard (Visa & Eurocard/Mastercard). Als u in het bezit bent van een Fletcher Hotel Gift Card dan kunt u ook deze gebruiken. Mocht het saldo op de Gift Card ontoereikend zijn, dan kunt u het overige bedrag betalen met één van de andere betaalmethoden.

Hoe kan er contact opgenomen worden met Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht?

U kunt binnen de openingstijden telefonisch contact opnemen met Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht of door een e-mail te sturen. De contactgegevens vindt u op de contactpagina.

Hotel Utrecht - Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated:

Views: 5915

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.