Voetbalwedden | Voetbalweddenschappen | betFIRST (2024)

       Live

       Close

       Sluiten

       Inloggen ×

       Top

       Close

       Sluiten

       Saldo

       Open

       Wedgeschiedenis

       Top

          Close

          Sluiten

          Stel je wachtwoord opnieuw in ×

          Top

          Close

          Sluiten

          Wijzig je wachtwoord ×

          Top

           Paardenrennen is een van de meest populaire sporten om op te wedden op betFIRST. Over heel Europa is paardenrennen een van de meest spannende sporten en we zijn er trots op de beste online paardenrennen weddenschappen aan te bieden. Van midweek meetings tot alle grote races, betFIRST is de locatie voor de grootste en beste paardenrennen weddenschappen!

           De oorsprong van Paardenrennen

           Paardenrennen ontstond in de 12e eeuw, toen Engelse ridders terugkeerden van veldslagen met Arabische paarden die snel en sterk waren. Over de loop van de volgende 400 jaar werden er meer en meer Arabische paarden ingevoerd naar het Verenigd Koninkrijk om paarden te fokken die de perfecte mix van snelheid en uithoudingsvermogen hadden om te racen.

           Je kan nog verder teruggaan om te zien waar paardenrennen ontstond. Er waren mogelijk al paardenrennen in het oude Griekenland, het oude Egypte, Rome, Babylon en Syrië.

           In Rome was het lente carnaval een enorm populair evenement van 1450 tot 1882. Elk jaar eindigde het lente carnaval met een paardenrace. Vijftien tot twintig paarden zonder jockeys werden losgelaten op de beroemde loodrechte straten van Rome. Deze race duurde normaal gezien twee tot drie minuten.

           Samen met het paardenrennen was wagenrennen ook populair in het oude Rome en het oude Griekenland. Wagenrennen behoorde ook in de oud Griekse Olympische Spelen maar werd als extreem gevaarlijk gezien voor het paard en de berijder.

           Paardenrennen vandaag de dag

           In het Verenigd Koninkrijk zijn er vijf Klassiekers rond het Vlakkebaanrennen seizoen. Dit zijn de St Leger, Derby, Oaks, 1000 Guineas en 2000 Guineas. De St Leger is de oudste van deze en gaat terug tot 1776 met de eerste Derby in 1780.

           Andere opmerkelijke paardenrennen in het Verenigd Koninkrijk zijn de Cheltenham Gold Cup, Ascot Gold Cup, Eclipse Stakes, King George VI Stakes, Champions Hurdle and Champion Chase.

           Maar de meest beroemde race is de Grand National. Deze gaat elke april door in Liverpool en is de meest vereerde maar gruwelijke test in de paardenrennen sport. Iets meer dan zeven kilometer lang en met 30 hekken is dit geen race voor beginners!

           In Europa is de Prix de l'Arc De Triomphe het juweel van de sport. Deze gaat door in Longchamp, Parijs, op de eerste zondag in oktober en is de beste middellange afstande race voor vlakkebaanrennen in de wereld. De koers is bijna twee en een halve kilometer lang.

           Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan wordt er elke november de Breeders Cup georganiseerd. Deze meeting neemt twee dagen in beslag en gaat tussen de beste paarden van Europa en de beste paarden uit de Verenigde Staten. Samen met dit briljante evenement is er ook de American Triple Crown. Deze omvat de Kentucky Derby, de Belmont Stakes en de Preakness Stakes. Er hebben tot zover nog maar 13 paarden de Triple Crown gewonnen in de geschiedenis van het paardenrennen.

           Some of the best horse racing jockeys in the world on the Flat include Frankie Dettori, Joel Rosario, Ryan Moore, Christophe Lemaire, John Velazquez en William Buick.

           Wanneer we naar sprongen kijken zijn de beste jockeys ter wereld Harry Skelton, Paul Townend, Rachael Blackmore, Bryan Hughes en Twiston-Davies.

           Paardenrenweddenschappen

           Paardenrennen is een supermakkelijke sport om op te wedden en is eenvoudigweg te navigeren op onze fantastische betFIRST site. Er zijn heel wat manieren om te wedden op paardenrennen. De meest eenvoudige manier om dit te doen is een winnaar te kiezen en wat voor inzet je wil plaatsen. Maar er zijn ook andere manieren om te winnen op paardenrennen op betFIRST!

           Je kan ook each way wedden op een paard. Dat betekent dat, afhankelijk van het aantal deelnemers, je haard in de eerste vier of vijf kan eindigen en je zou nog altijd meer winnen dan je inzet.

           Andere manieren om te winnen omvatten doubles of trebles. Een double in paardenrennen betekent wedden op twee paarden om te winnen en een treble betekent dat je op drie paarden wedt. Voor een kleine inzet kan dit je een enorme winst opleveren maar indien een van de paarden verliest is de weddenschap ongeldig.

           Tricasts en forecasts zijn ook enorm populair in de wereld van online weddenschappen op betFIRST. Tricasts zijn weddenschappen waar je probeert de eerste, tweede en derde plaats in een race te voorspellen, in de exacte volgorde waarin jij ze selecteerde. Forecasts zijn iets makkelijker want je hoeft alleen de eerste twee paarden in de juiste eindvolgorde te selecteren maar je hebt nog altijd heel wat opties. Klinkt goed? Wedden op paardenrennen is erg eenvoudig op BetFIRST!

           Bij betFIRST bieden we nu het állerbeste dat windhondenrennen te bieden heeft! We geven je de allerbeste informatie en top tips over wedden op windhonden. Wedden op windhondenraces, ook wel ‘windhondenrennen’ of ‘Greyhound-rennen’ genoemd, is nog nooit zo eenvoudig geweest – kijk simpelweg op onze betFIRST-site voor de beste tips voor windhondenraces. Lees gauw verder voor meer informatie over windhondenrace-quoteringen en wedden op windhondenrennen!

           Quoteringen voor windhondenraces

           Windhondenrennen is een zeer interessante sport om op te wedden. In elk windhondenrace-evenement zijn er maximaal zes lopers, en de races zijn doorgaans erg competitief. Je kunt op vele verschillende manieren weddenschappen op windhonden plaatsen, en de quoteringen voor windhondenraces zijn direct beschikbaar op onze betFIRST-site. Bezoek onze pagina over windhondenraces en neem eens een kijkje naar de quoteringen die we te bieden hebben. Meestal zijn er elke dag wel windhondenraces, dus is het wedden op windhonden erg actief bij betFIRST. Het grootste windhondenrace-evenement is de Greyhound Derby, welke in juni wordt gehouden. Dit is de belangrijkste race op de windhondenrace-kalender. Voor alle vermelde hondenraces geven we je de beste windhondenrace-tips. Het Verenigd Koninkrijk en Ierland houden vele bijeenkomsten over windhondenrennen, en de quoteringen veranderen elk uur, afhankelijk van hoeveel weddenschappen er zijn geplaatst op een bepaalde race. Hondenrennen heeft een soortgelijke opzet als paardenrennen, waarbij je ook kunt online wedden en de actuele quoteringen op windhondenraces online kunt bekijken. Je bepaalt je quoteringen wanneer je inzet, zodat ze niet veranderen. Ook kun je een weddenschap plaatsen waarbij de quoteringen van die specifieke windhond kunnen af- of toenemen, afhankelijk van het vertrouwen van de gokkers en hoeveel geld er is ingezet.

           Wedden op windhondenraces

           Wedden op windhondenrennen is super eenvoudig en duidelijk. Omdat er slechts zes honden per race deelnemen, is het kiezen van een winnaar heel gemakkelijk! Daarnaast kun je je winst verhogen met nog een aantal extra manieren. Forecasts en tricasts zijn de beste manier om te wedden op windhondenraces, omdat je hiermee met een relatief kleine inzet een groot deel van het geld kunt winnen. Zo ben je nóg meer geïnvesteerd in de race zelf, omdat je niet alleen vertrouwt op het kiezen van een winnaar. Je kunt met deze methoden dus ook in de gaten houden waar andere honden eindigen! Forecasts zijn iets eenvoudiger dan tricasts. Het doel is om de winnaar te kiezen, en vervolgens om te kiezen welke hond als tweede eindigt in een windhondenrace. Als je starthok 1 kiest en vervolgens starthok 2 om als tweede te eindigen, en als dat zo uitkomt, zou je een grote overwinning kunnen behalen. Als je echter starthok 1 (de juiste winnaar) kiest en als starthok 3 als tweede eindigt, dan win je helemaal niets. Deze strategie is dus riskanter, maar het geeft je een groter gevoel van spanning bij dit soort windhondenrace-weddenschappen. Tricasts zijn nog lastiger te voorspellen. Hierbij moet je de eerste drie honden kiezen om voorbij de paal te eindigen. Net als een forecast, als een door jou gekozen hond niet aan jouw voorspelling voldoet, maar je andere twee honden wel eindigen in de juiste posities, verlies je nog steeds en win je niets. Maar, als je tricast succesvol is, kunnen de winsten, zelfs met een kleine inzet, absoluut enorm zijn! Een gokje waard, nietwaar?

           Geschiedenis van windhondenrennen

           Windhondenrennen vindt mogelijk zijn oorsprong in een tijdverdrijf genaamd ‘coursing’. Hierbij achtervolgen honden wild op zicht – zoals bij hondenraces wanneer de honden een mechanische haas over het circuit achtervolgen. Greyhound racen (windhondenrennen) in Groot-Brittannië is bijna 100 jaar oud. De eerste bekende race op de Britse eilanden vond plaats in 1926, toen de haas er werd ontwikkeld en geïntroduceerd. Het jaar daarop werden verenigingen voor weddenschappen samengevoegd met verenigingen voor hondenraces. In 1927 vond vervolgens de eerste bijeenkomst van windhondenraces plaats in het Belle Vue-stadion Manchester. Windhondenraces waren vooral een arbeiderssport en kenden na de Tweede Wereldoorlog een ware bloei. In de jaren zestig en zeventig daalde de populariteit van de sport, en vandaag de dag is de Greyhound Derby de enige race in de sport met enige echte aantrekkingskracht. Momenteel zijn er 20 actieve windhondenraces in het VK en drie onafhankelijke races. Greyhounds gaan vaak met pensioen op de prille leeftijd van zes na een racecarrière van amper twee jaar, vanwege de erbarmelijke omstandigheden tijdens de sport. Beroemde windhonden die de Greyhound Derby hebben gewonnen, zijn onder meer Mick the Miller en Westmead Hawk. Daarnaast zijn Ballyregan Bob en Scurlogue Champ twee van de meest succesvolle windhonden in de geschiedenis – ze breken talloze wereldrecords over allerlei soorten afstanden. Tegenwoordig is windhondenrennen wegens moraliteit lang niet meer zo populair als het ooit was, maar het biedt nog steeds een competitieve manier om op sport te wedden.

            Voetbalwedden | Voetbalweddenschappen | betFIRST (2024)
            Top Articles
            Latest Posts
            Article information

            Author: Jeremiah Abshire

            Last Updated:

            Views: 5841

            Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

            Reviews: 93% of readers found this page helpful

            Author information

            Name: Jeremiah Abshire

            Birthday: 1993-09-14

            Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

            Phone: +8096210939894

            Job: Lead Healthcare Manager

            Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

            Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.